Wat is ReGuard?

U wilt de gegevens rondom uw stralingsbescherming eenvoudig en efficiënt beheersen, en de status van uw melding of vergunning proactief beheren? Dat kan!

Om alle gegevens rondom stralingsbescherming eenvoudig en efficiënt beheersen, en de status van meldingen of vergunningen proactief te beheren biedt NRG haar klanten ReGuard, hét digitale kernenergiewetdossier. ReGuard hanteert de plan, do, check, act cyclus en ondersteunt u in het onder controle houden van uw stralingstoepassingen en de daaraan gerelateerde risico’s. U bent aantoonbaar in-control.

ReGuard, het digitale kernenergiewetdossier, biedt u in één oogopslag het actuele overzicht van de stralingsbescherming in uw organisatie.

ReGuard biedt:

  • Volledigheid: alle relevante Kernenergiewet onderwerpen in één overzichtelijk pakket
  • Zekerheid: geïntegreerde bewaking en signaleringsfunctie
  • Gebruiksgemak: intuïtief dashboard met op uw organisatie afgestemde begrippen
  • Beschikbaarheid: 24/7 altijd en overal online beschikbaar
  • Modulair: uit te breiden met andere apparatuur, rapportages, etc.

 

Met vooraf geconfigureerde velden en een intelligente ‘wizard’ kunt u snel van start. Wij kunnen u hier ook bij begeleiden. En, indien gewenst, kunnen we na ingebruikname zelfs het beheer van uw kernenergiewetdossier volledig op afstand uitvoeren.

ReGuard is in eigen beheer door NRG ontwikkeld, waar onze jarenlange kennis en ervaring met stralingsbescherming en de Kernenergiewet is gebundeld tot een volledig geïntegreerd systeem. Door intensieve samenwerking met gebruikers in verschillende sectoren, ondersteunt ReGuard uw werkprocessen optimaal en is het eenvoudig in gebruik.

ReGuard helpt u bij het veilig en verantwoord werken met straling. Op deze manier kunt u aantonen dat uw organisatie voldoet aan de eisen vanuit de overheid en staat voor het leveren van kwaliteit en veiligheid.

Heeft u interesse in een eenvoudig en beheersbaar digitaal KEW-dossier? Neem contact met ons op via +31 (0) 224 56 4356 of CS-Sales@nrg.eu voor meer informatie.