NRG-Directeur Niels Unger neemt afscheid

16-11-2016

Na 4 jaar als algemeen directeur leiding te hebben gegeven aan NRG heeft Niels Unger in goed onderling overleg besloten per 1 januari 2017 zijn werkzaamheden over te dragen. 

“Het is tijd geworden het stokje over te dragen.  De intensiteit die hoort bij het leiding geven aan een nucleair bedrijf heeft mij veel energie gekost en ik heb besloten een nieuwe stap in mijn carrière te willen maken. Ik ben trots op de prachtige producten die NRG maakt en ik heb veel vertrouwen in de mensen die er werken. Bovendien ben ik verheugd dat we met de Nederlandse Overheid in gesprek zijn over een structurele oplossing van het historisch nucleair afval in Petten en draag daarom het bedrijf met een gerust hart over,” aldus Niels Unger. 

Onder zijn leiding heeft de beoogde transitie van instituut naar onderneming binnen NRG vorm gekregen. De directie is hem erkentelijk voor de wijze waarop hij dit proces,  met grote betrokkenheid heeft ingericht. Daarnaast heeft Niels Unger een cruciale rol gespeeld in de verbetering van de veiligheidscultuur binnen de organisatie. Tot 1 januari blijft hij in functie. Nadere berichtgeving over de opvolging volgt zo spoedig mogelijk.


Voor meer informatie kunt u
contact opnemen met:

Voorlichting NRG
+31 224 56 4653
pers@nrg.eu