Boeiende locaties

NRG heeft twee vestigingen: in Petten en in Arnhem. Daarnaast werken medewerkers van NRG op locaties bij klanten. In Nederland, maar ook in het buitenland. Van Noord-Amerika, tot Oost-Europa, Azië en Afrika.

De vestiging in Petten ligt op de Onderzoeklocatie Petten, waar naast NRG ook het Energieonderzoekscentrum Nederland (ECN), Curium Netherlands B.V. en het Joint Research Centre van de Europese Unie zijn gevestigd. Hier staat ook de Hoge Flux Reactor. 

De Onderzoekslocatie Petten ligt aan zee tussen Alkmaar en Den Helder, in het unieke duingebied met een meeuwenkolonie. De locatie is goed bereikbaar over de weg en via het openbaar vervoer. Daarnaast kun je dagelijks filevrij naar je werk en is parkeren op het terrein altijd mogelijk.

De vestiging in Arnhem is gevestigd in gebouw B50-west op het bedrijventerrein Arnhems Buiten dat deels is gelegen op het voormalige landgoed Den Brink. Hier hebben ongeveer 70 medewerkers de unit Consultancy & Radiation Services hun thuisbasis. Vanaf het nabijgelegen Centraal Station in Arnhem vertrekt elke 10 minuten een bus die stopt bij de hoofdingang van Arnhems Buiten.