Groeistage bij NRG

De activiteiten van NRG bieden voor allerlei studenten interessante stages en afstudeerprojecten. Een stage bij NRG heeft tal van voordelen. Je krijgt een goed beeld van het dagelijks leven in een internationaal opererend en kennisintensief bedrijf. Tijdens een stage bij NRG ervaar je hoe je in een team samenwerkt en hoe je verantwoordelijkheid draagt. Je hebt een stage op een unieke locatie in een onderneming met unieke installaties. Het is een stage om persoonlijk te groeien. 

De professionele ervaring die je hier opdoet, verhoogt je waarde op de arbeidsmarkt en daarmee je kansen op toekomstige banen. Een stage bij NRG vergroot ook je kansen op een baan binnen onze onderneming. De invulling van je stage-opdracht en werkzaamheden zal afhankelijk zijn van je opleiding, je specifieke kwaliteiten en de periode waarin de stage wordt gevolgd.

NRG ondersteunt studenten tijdens hun stage en laat hen ontdekken hoe je kennis direct in praktijk kunt brengen. Wij bieden een financiële beloning en geven veel ruimte om te groeien en om goede, eigen initiatieven uit te werken. 

Interesse in een stage bij NRG? Vul het stageformulier in.