Persbericht

NRG|PALLAS en de toekomst van medische isotopen

07 mei 2024

NRG|PALLAS en de toekomst van medische isotopen – 7 mei 2024

In deze podcast vertellen Vinod Ramnandanlal, Commercial Director bij NRG|PALLAS en Serge Elemans, Isotopes Projects Global bij Novartis over de grote kansen voor Nederland om de positie op het gebied van de nucleaire geneeskunde te versterken.
Vinod Ramnandanlal legt uit hoe NRG|PALLAS bijdraagt aan de ontwikkeling en productie van therapeutische isotopen waar geneesmiddelen mee gemaakt worden voor de behandeling van kankerpatiënten.

Door een grotere rol te nemen in de productieketen en met academische partners in te zetten op versnelling van innovatie kan de nucleaire geneeskunde een grote stap voorwaarts zetten. Benadrukt wordt dat NRG|PALLAS isotopen en halffabricaten breed beschikbaar zal stellen aan meerdere farmaceutische bedrijven, zodat zoveel mogelijk patiënten kunnen profiteren van de hoopvolle ontwikkelingen.

Kom erachter hoe nucleaire geneesmiddelen en medische isotopen toegepast worden bij de behandeling van kanker; voor diagnostiek en/of therapie door het luisteren van de podcast:

Beluister hier de podcast

 

 

Medische isotopen

Contact

Wilt u meer weten naar aanleiding van dit persbericht, neem contact op met

Cora Blankendaal 1

Cora Blankendaal
Persvoorlichter